Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Archiv videí

Epikure
Vítejte ve světě receptů s různými tématy našeho časopisu Epikure. Jednotlivé recepty vás provedou přípravou pokrmů lehkých i náročnějších na přípravu. Inspirujte se a vstupte do kuchyně s novými nápady.

Maso, ryby a mořské plody

Smažené krevety s exotickým nádechem

Ukážeme vám, jak připravit smažené krevety s kari a kokosem. Příprava jídla pro 2 osoby nám zabere 25 minut.

Mořský vlk ve slané krustě

Ukážeme vám, jak připravit mořského vlka ve slané krustě tak, aby byl chutný a zároveň zajímavý na pohled. Příprava 2 porcí nám zabere asi 55 minut.

Kachní prsa s tymiánem a rozmarýnem

Ukážeme vám, jak snadno upéct v troubě kachní prsa. Pokrm připravíme pro 4 osoby přibližně za 20 minut.

Potěšte své smysly s mušlemi marinara

Ukážeme vám, jak připravit mušle marinara. Příprava jídla pro 4 osoby potrvá asi 35 minut.


Vepřový filet s bylinkovou krustou


Ukážeme vám recept na přípravu vepřový filet s bylinkovou krustou. 4 porce připravíme asi za 55 minut.

Jak připravit pražmu v pečícím papíru

Ukážeme vám, jak si můžete snadno a rychle připravit pražmu v pečícím papíru. Připravíme jí pro 2 osoby přibližně za 60 minut.

Vaříme originální omáčku carbonara

Ukážeme vám, jak uvařit originální omáčku carbonara. Příprava omáčky pro 2 osoby nám potrvá asi 25 minut.

Ministeaky z lososa se slaninou

Ukážeme, jak si můžete snadno a rychle připravit steaky z lososa se slaninou. Připravíme je pro 6 osob za 3040 minut.


Příprava maki sushi

Ukážeme vám, jak si můžete sami připravit maki sushi.



Bezmasé recepty

Zeleninový Quiche

Teď vám ukážeme, jak snadno a rychle připravit zeleninový quiche. Připravíme ho pro čtyři osoby přibližně za 45 minut.

Pizza Margherita a pizza Parma

Ukážeme vám, jak připravit pizzu Margherita a pizzu Parma. Pizzu pro 2 osoby připravíme asi za 35 minut.

Ravioly vylepšené bylinkovou náplní

Ukážeme vám, jak připravit ravioly s vynikající bylinkovou náplní. Příprava pokrmu pro 4 osoby zabere asi 60 minut.

Jak zvládnout sýrové suflé


Ukážeme vám, jak si můžete připravit chutné sýrové suflé. Připravíme je pro 4 osoby přibližně za 50 minut.


Moučníky a dezerty

Jahodové dortíky

Příprava dortu třeba na Den svatého Valentýna pro 10 osob zabere asi 130 minut.


Připravujeme ovocný sabayon

Ukážeme vám, jak připravit gratinovaný ovocný sabayon. Příprava dezertu pro 4 osoby trvá asi 15 minut.

Créme Brulée

Ukážeme vám, jak je jednoduché připravit lahodný křehký Créme Brulée. Připravíme jej pro 6 osob přibližně za 50 minut.


Polévky

Pařížská cibulová polévka

Ukážeme vám, jak uvařit pařížskou cibulovou polévku. Polévku připravíme pro 6 osob přibližně za 20 minut.


Zálivky a dipy, přílohy

Jak připravit domácí majonézu


Ukážeme vám, jak si můžete připravit snadno a rychle domácí majonézu.


Připravujeme čerstvé pesto


Teď vám ukážeme, jak si můžete snadno a rychle připravit červené a zelené pesto. Bude to trvat asi 25 minut.

Pomerančová omáčka k pečené kachně

Ukážeme vám, jak si můžete připravit pomerančovou omáčku k pečené kachně. Připravíme je pro 4 osoby přibližně za 15 - 20 minut.

Jak připravit gratinované brambory

Ukážeme vám, jak si můžete snadno a rychle připravit gratinované brambory. Připravíme je pro 6 osob přibližně za 70 minut.


Archiv receptů

Archív receptů
Zavítejte do světa receptů a inspirujte se novými nápady pro Vaši kuchyni.

Prohlédnout Archiv receptů

Další témata

Archiv témat
Objevte to nejzajímavější z vybraných čísel časopisu Epikure.

Prohlédnout Další témata

Aktuální číslo

Epikure - aktuální číslo
Objevte to nejzajímavější z aktuálního vydání časopisu Epikure.

Prohlédnout Aktuální číslo