Kulinářský kurz - Burgery a jejich grilování

Burgery a jejich grilování

V tomto kurzu se seznámíte nejen jak správně vybrat mleté maso na přípravu burgerů z jatečních zvířat a drůbeže, ale i se složením  vegetariánských burgerů.
Nedílnou součástí kurzu je I opékání burgerů na grilu, jak plynovém, elektrickém, tak I na živém uhlí, popřípadě i na pánvi. Sami si připravíte různé doplňky k servírování burgerů.


Připravíme si:

  • Pečení bulky na hamburgery
  • Příprava, mletí a porcování  masa
  • Vegetariánské verze burgerů
  • Doplňky k burgerům
  • Příkladné grilování na dřevěném uhlí, plynovém grilu a jiné způsoby možné přípravy

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Nejbližší termíny:

15.3. od 10:00 do 17:00

11.4. od 10:00 do 17:00

17.5. od 10:00 do 17:00

31.5. od 10:00 do 17:00

Termíny kurzů
Burger s kozm srem--4 460x370px