Maso a drůbež

Čerstvé maso a drůbež v MAKRO

Široký výběr čerstvého masa z dvaceti zemí světa je pro vás v MAKRO připraven sedm dní v týdnu. Díky přísným standardům kontroly uchovávání a prodeje ve speciálně chlazených místnostech máte jistotu, že každý kousek masa splní vysoká měřítka i těch nejnáročnějších gurmánů.

Vybírat můžete z nabídky regionální či zahraniční produkce hovězího masa, nabízíme také lokální či holandské telecí, jehněčí z Česka nebo Nového Zélandu, široký sortiment vepřového, dále kuřecí a krůtí maso českého původu a chlazené kachní a husí maso z Francie a Maďarska. V našem sortimentu nechybí ani zvěřina a speciality, jako je pštrosí či bizoní maso, kuře z Bresse či maso japonského skotu wagyu. Více než 800 variant masa rozličných druhů a úprav za mimořádně výhodné ceny naleznete pouze v MAKRO. 




Maso v MAKRO



Oblíbené druhy masa


Informace o mase v MAKRO

  • Platforma masa

    Díky nové platformě na zpracování a skladování masa v Jažlovicích lze reagovat na objednávky jednotlivých poboček a zároveň nabídnout produkty upravené přesně podle požadavků zákazníků. Přímo odsud se uskutečňují také nákupy od domácích i zahraničních dodavatelů a probíhá zde přísná kontrola kvality. Kromě čerstvosti, správného opracování a tukového krytí se pečlivě kontroluje řada dalších aspektů, jež odpovídají předpisům mezinárodní normy pro řízení kvality IFS i náročným požadavkům skupiny Metro Group. 
    V letošním roce dojde k centralizaci všech našich ultra-fresh platforem (maso, ryby, ovoce a zelenina), které budou sídlit pod jednou střechou v HOPI Jažlovice.

  • HACCP

    Každá provozovna manipulující s potravinami musí dodržovat principy, které zaručí nezávadnost potravin a minimalizují zdravotní nebezpečí pro konzumenty. Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů označovaný zkratkou HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je odlišný pro různé typy provozů a jeho vypracování a dodržování patří k základním úkolům provozovatele daného zařízení. Zahrnuje několik kroků, jejichž cílem je podrobně analyzovat výrobní proces a určit všechna možná rizika, jež by mohla mít za následek zdravotní závadnost potravin. V rámci MAKRO školení HACCP vám pomůžeme zpracovat plán pro vaši provozovnu, zaškolíme vaše zaměstnance a pomůžeme i s výběrem vhodných dezinfekčních prostředků.

  • Objednávky na míru

    Díky naší masové platformě, kde probíhá zpracování čerstvého masa, se na nás můžete obrátit s požadavkem na specifické řezy či jiné úpravy dané suroviny. Upřesnit lze také způsob balení, tedy velikost a počet jednotlivých kusů. Tyto specifikace vám umožní jednodušší a rychlejší přípravu masitých pokrmů z vašeho jídelníčku.

Balení pro HoReCa zákazníky a maloobchodníky

Jednou ze služeb, jež společnost MAKRO poskytuje, je speciální balení masa podle požadavků svých zákazníků. Pro maloobchodníky jsou to masa balená ve velikosti vhodné pro další přeprodej či klasická balení čerstvého masa určená pro řeznictví. Zákazníci segmentu HoReCa si mohou objednat různé velikosti balení stejného produktu dle potřeb konkrétní provozovny, egalizované porce chlazeného i mraženého masa identické velikosti a hmotnosti, dále maso v kuchyňské úpravě, speciální řezy i specifické druhy masa. 

Máte-li zájem o tuto službu, kontaktujte vedoucího oddělení masa.