Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Recepty

Dušené zaječí stehno s černou omáčkou 

Dušené zaječí stehno s černou omáčkou a opečenými škubánky
Zaječí stehna odblaníme, protkneme klínky slaniny, ochutíme solí a pepřem. Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli na hrubo...

Celý recept

Pečená křepelka na divoko 

Pečená křepelka na divoko s máslovými noky a sušeným ovocem
Křepelky očistíme od zbytků peří, osolíme je i v dutině břišní, založíme křídla, tělo obalíme plátky slaniny a svážeme provázkem...

Celý recept

Žitný kvásek

Žitný kvásek
V misce důkladně promícháme 100 g mouky a 200 ml vody. Nádobu zakryjeme kuchyňskou fólií a na několika místech ji propíchneme...

Celý recept

Právě vyšlo nové číslo magazínu Epikure