Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Kapustnica s klobásou, houbami a švestkami

Kapustnica s klobásou, houbami a švestkami

Počet porcí: 8
Obtížnost: ★☆☆☆☆
Čas přípravy: cca 30 min

Ingredience:

 
  • 1000 g kysaného zelí
  • 40 g sušených hub
  • 200 g sušených švestek
  • 500 ml zakysané smetany
  • 60 g hladké mouky
  • 2 domácí klobásy
  • voda
  • sůl

Postup:


1. Zelí pokrájíme a zalijeme vodou.


2. Přidáme houby, nakrájené klobásy, osolíme a přivedeme k varu.


3. Po chvíli přidáme sušené švestky.


4. Když jsou ingredience měkké, zahustíme polévku smetanou smíchanou s hladkou moukou a necháme provařit.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Maso s drůbež

Maso a drůbež