Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Mettensuppe

mettensuppe

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 90 minut

Ingredience:

 
  • 250 g předního hovězího masa
  • 2 morkové kosti
  • 3 větší mrkve
  • 1 petržel
  • 1 cibule
  • ½ pórku
  • 2 frankfurtské párky
  • 4 bílé klobásy
  • 1 čajová lžička drceného koriandru
  • sůl, pepř

Postup:

1. Maso, kosti a zeleninu vložíme do hrnce a zalijeme čtyřmi litry studené vody.

2. Vaříme na mírném plameni zhruba dvě hodiny, pak přidáme koriandr, sůl i pepř a krátce povaříme.

3. Z vývaru vyjmeme všechny ingredience, necháme ho vychladnout a z povrchu sebereme tuk.

4. Následně polévku ohřejeme, přidáme do ní vařené hovězí maso, na kolečka nakrájené uzeniny a uvařené vlasové nudle.



Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Maso a drůbež

Maso a drůbež