Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Pomazánka obazda

Pomazánka obazda

Počet porcí: 6
Obtížnost: ★☆☆☆☆
Čas přípravy: 15 min

Ingredience:

 
  • 500 g vyzrálého camembertu
  • 100 g másla
  • 100 g žervé
  • 1 cibule
  • 2 čajové lžičky mleté papriky (sladké nebo uzené)
  • 1 polévková lžíce medu
  • 50 ml pšenicného piva
  • sůl, pepř
  • ½ čajové lžičky mletého kmínu


Postup:

1. Změklé máslo utřeme do pěny, smícháme ho s jemně nakrájeným camembertem a přidáme žervé.

2. Cibuli nasekáme nadrobno a na troše másla ji osmahneme dosklovata.

3. Přidáme ji do sýrové směsi a vše ochutíme mletou paprikou, medem, solí, pepřem a kmínem.

4. Podáváme s čerstvým pečivem a nakládanou zeleninou.


Tip:

Místo camembertu mužete použít sýr brie, romadur nebo limburger.


Skvělá i jako chuťovka k pivu!

Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Čerstvá zelenina

Čerstvá zelenina