Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Ředkvičky v soleném másle

Topinky

Počet porcí: 10
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 25 minut

Ingredience:

 
  • 500 g chřestu
  • 150 ml vývaru
  • 4 vejce
  • 8 malých plátků chleba nebo bagety
  • 1 svazek medvědího česneku
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • holandská omáčka

Postup:

1. Chléb pokapejte olejem a dejte zapéct do trouby.

2. Vejce uvařte na hniličku.

3. Chřest zbavte tuhých konců, oloupejte a nakrájejte na malé dílky (asi 3 cm).

4. V pánvi rozehřejete máslo, přidejte medvědí česnek a osolte.

5. Nechte zavadnout, zalijte horkým vývarem a krátce rozmixujte.

6. Přidejte chřest, znovu mírně osolte a na mírném plameni poduste 3 minuty.

7. Podávejte spolu s připravenými topinkami a vejcem na hniličku.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Další sortiment

Ostatní sortiment