Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Hovězí burger s kozím sýrem

Hovězí burger s kozím sýrem

Počet porcí: 10
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 20 minut

Ingredience:

 
  • 1 000 g hovězího masa
  • 40 dkg kozího sýra
  • 10 housek na hamburgery
  • 200 g bylinkového másla
  • hlávkový či ledový salát
  • panenský olivový olej
  • med

Postup:

1. Nejprve si umeleme hovězí maso. Do masa nemusíme přidávat žádné koření, pouze jej s pomocí fólie vytvarujeme.

2. Maso podle chuti ogrilujeme. Současně si připravíme několik plátků kozího sýra a čerstvý salát.

3. Housku rozkrojíme na dvě poloviny. Spodní polovinu potřeme bylinkovým máslem, přidáme plátek salátu a plátek masa se sýrem.

4. Nakonec burger zakapeme medem, přiklopíme horní polovinou housky a podáváme.



Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Maso a drůbež

Maso a drůbež