Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Archonský tatar z ústřic

Archonský tatar z ústřic

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 20 minut

Ingredience:

 
  • 24 ks ústřic
  • 12 ks krevet
  • 20 dkg majonézy
  • 2 ks šalotky
  • 1 ks citronu
  • petržel
  • pažitka
  • kapary

Postup:

1. Vyloupeme krevety a nakrájíme je. Nakrájíme také petržel s pažitkou a šalotkou. Vše zamícháme do majonézy, přidáme pepř, 2 lžičky kaparů a citronovou šťávu.

2. Otevřeme ústřice a počkáme, až vypustí vodu. Vyjmeme je ze skořápky a necháme okapat z druhé vody. Omyjeme skořápky a necháme je odkapat.

3. Ústřice nasekáme nožem a přidáme je k majonézové směsi.

4. Směsí s ústřicemi naplníme skořápky.

5. Servírujeme na míse vysypané hrubou solí.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody