Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Linguine s grilovanými krevetami, čerstvými rajčaty a petrželí

Linguine s grilovanými krevetami

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 30 minut

Ingredience:

 
  • 0,5 kg těstovin linguine
  • 0,4 kg krevet
  • 1 stroužek česneku
  • 10 dc bílého vína
  • 5 rajčat
  • petržel
  • šalotka
  • mascarpone
  • máslo

Postup:

1. Na pánvi si rozehřejeme máslo, na kterém lehce zpěníme šalotku a česnek, přilijeme kapku bílého vína a přidáme krevety.

2. Krevety orestujeme, přidáme na kostičky nakrájená rajčata a povaříme zhruba 2 minuty.

3. Do osolené vroucí vody vsypeme těstoviny a uvaříme al dente (přibližně 8 minut).

4. Scezené těstoviny přidáme ke krevetám, promícháme, osolíme, posypeme nahrubo nakrájenou petrželkou a podáváme.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody