Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Tagliatelle s kalamáry v tomatovém vývaru

Tagliatelle s kalamáry

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 20 minut

Ingredience:

 
  • 500 g kalamárů
  • 750 g těstovin tagliatelle
  • 150 g rajčat
  • 7 ks červených pepperoncini
  • česnek
  • olivový olej
  • mořská sůl

Postup:

1. Kalamáry očistíme a nakrájíme na proužky.

2. Jemně nasekáme stroužek česneku a pepperoncini.

3. Rozpálíme olivový olej, na kterém osmažíme nakrájené kalamáry, přidáme česnek, špetku posekaných pepperoncini (na špičku nože). Do takto připraveného základu přidáme na kostky nakrájená rajčata, která mírně podusíme a dochutíme solí.

4. Uvařené tagliatelle scedíme a promícháme se směsí z kalamárů.

5. Z tagliatelle vytvoříme na talíři hnízdo a okraj talíře dozdobíme pepperoncini.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody