Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Filátko z candáta v silné řeřichové omáčce, pečená kořenová zelenina

Filátko z candáta v silné řeřichové omáčce, pečená kořenová zelenina

Počet porcí: 1
Obtížnost: ★★★☆☆
Čas přípravy: 40 minut

Ingredience:

 
  • 170 g filet z candáta
  • 9 g řeřichy
  • 10 g smetany
  • 9 g citronu
  • rybí vývar
  • 10 g bílého vína
  • 10 g másla
  • 80 g mrkve
  • 80 g petržele
  • 80 g řapíkatého celeru
  • 0,5 g soli
  • 0,3 pepře

Postup:

1. Filátko z candáta osolíme, opepříme a opečeme na pánvi spolu s máslem a olejem.

2. Rybí vývar, bílé víno a smetanu redukujeme na polovinu, přidáme řeřichu, osolíme, opepříme a dochutíme citronovou šťávou.

3. Upečeného candáta vložíme do teplé omáčky.

4. Kořenovou zeleninu orestujeme na oleji do změknutí, osolíme, opepříme a nakonec přidáme trochu másla.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody