Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Pečené filátko z candáta s máslovým chřestem a Choron omáčkou

Pečené filátko z candáta s máslovým chřestem a Choron omáčkou

Počet porcí: 1
Obtížnost: ★★★☆☆
Čas přípravy: 45 minut

Ingredience:

 
  • 170 g filet z candáta
  • 120 g chřestu
  • 50 g másla
  • 10 g žloutku
  • 9 g citronu
  • 5 g rajčatového protlaku
  • 0,5 g soli
  • 0,3 g pepře
  • 1 g estragonu
  • 10 g olivového oleje

Postup:

1. Filátko z candáta osolíme, opepříme a opečeme na pánvi spolu s máslem a olejem.

2. Čerstvý chřest oloupeme a uvaříme ve slané vodě.

3. Po uvaření vložíme do teplého másla. Ve vodní lázni si vyšleháme žloutek a postupně přiléváme máslo. Šleháme do husté omáčky.

4. Dochutíme protlakem, solí, čerstvým estragonem a citronovou šťávou.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody