Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Pečený sumeček s jablky

Pečený sumeček s jablky

Počet porcí: 10
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 30 minut

Ingredience:

 
  • 1 500 g filetů sumečka afrického
  • 500 g jablek
  • 200 g sýru Gouda (plátky)
  • 1 citron na šťávu
  • sůl, pepř

Orientační cena za porci: 50 Kč

Postup:

1. Jablka oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

2. Filety osušíme a ochutíme solí a pepřem.

3. Na rybu vyskládáme plátky jablek tak, aby se částečně překrývaly, a zakápneme je citronovou šťávou.

4. Navrch položíme plátek sýra a pečeme v troubě při 200 °C zhruba 8 minut.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody