Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Platýs Colbert

Platýs Colbert

Počet porcí: 6
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 50 minut

Ingredience:

 
  • filety ze 3 platýsů
  • 50 g strouhanky
  • svazek bylinek (petržel, estragon, pažitka, kerblík)
  • trocha citronové kůry
  • trocha jemné hořčice
  • pepř, sůl, olivový olej

Postup:

1. Bylinky a strouhanku rozmixujeme najemno v mixéru.

2. Přidáme trochu olivového oleje a citronovou kůru.

3. Filety osolíme a opepříme a osmažíme je z obou stran na pánvi zhruba 30 vteřin.

4. Poté je pokryjeme trochou hořčice a směsí z bylinek a strouhanky.

5. Obalené filety zapečeme v troubě a podáváme.

Náš tip: Podávat můžeme například se smetanovou espumou.


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Čerstvé ryby

Ryby a mořské plody