Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Rejnok se špenátem a kapary

Rejnok se špenátem a s kapary

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 25 minut

Ingredience:

 
  • 4 filety z rejnoka (cca 800 g)
  • 12 ks nakládaných kaparů se stopkou
  • 400 g listového špenátu
  • 150 g másla
  • hladká mouka
  • sůl, pepř

Postup:

1. Filety osolíme, opepříme a zlehka obalíme v mouce.

2. Na pánvi rozehřejeme dvě třetiny másla a rejnoka opečeme přibližně 5 minut z každé strany.

3. Ve vedlejší pánvi rozehřejeme zbylé máslo, lehce osolíme a vložíme špenátové listy. Krátce je orestujeme, přidáme kapary, vše promícháme a stáhneme z ohně.

4. Opečené maso se špenátem můžeme podávat s bramborovou kaší.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody