Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Smažený claresse

Smažený claresse

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 25 minut

Ingredience:

 
  • 4 porce claresse
  • 100 g tvrdého sýra
  • 2 ks vajec
  • rybí koření
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • olivový olej
  • petrželka
  • sůl

Postup:

1. Ryby osolíme a posypeme kořením. Vetřeme do masa a necháme asi 30 minut marinovat.

2. Nastrouhaný sýr vmícháme do rozšlehaných vajec.

3. Rybí porce obalíme klasicky v trojobalu (mouka, vejce se sýrem, strouhanka) a na mírně rozpáleném oleji smažíme dozlatova.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody