Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Smažený pstruh

Smažený pstruh

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 25 minut

Ingredience:

 
  • 4 ks menších pstruhů
  • citronová šťáva
  • hladká mouka
  • vejce
  • bílé víno
  • strouhanka
  • olivový olej
  • sůl

Postup:

1. Vykuchané a očištěné pstruhy omyjeme, osušíme a osolíme. Pokapeme citronovou šťávou a necháme 30 minut odležet.

2. Vejce rozšleháme s několika lžícemi bílého vína. Pstruhy obalíme nejprve v hladké mouce, vejcích a nakonec ve strouhance.

3. Ryby smažíme ve větším množství oleje dozlatova (cca 15 minut).


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody