Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Soté z afrického sumečka

940x400

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 30 minut

Ingredience:

 
  • 500-750 g sumečka afrického
  • 250 g žampionů
  • 1 ks pórku
  • 1 ks mražené čínské zeleniny
  • 2 lžičky koření na čínu
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • sůl

Postup:

1. Sumečka, žampiony i zeleninu nakrájíme na nudličky.

2. Postupně přidáme koření, olej i sójovou omáčku. Vše pořádně zamícháme a necháme cca 12 hodin odležet.

3. Směs poté na pánvi osmažíme a podáváme s hranolky nebo s rýží.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody