Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Úhoř na kari

Úhoř na kari

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 40 minut

Ingredience:

 
  • 600 g mořského úhoře
  • 100 g smetany
  • 150 g spodní části pórku
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • hladká mouka
  • kari koření
  • sůl

Postup:

1. Mořského úhoře nakrájíme na osm podkov, osolíme je, posypeme kari, obalíme v mouce a zvolna opečeme na oleji.

2. Přidáme máslo, na proužky nakrájený pórek a trochu kari.

3. Po osmahnutí pórku vmícháme smetanu a zvolna prohřejeme.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody