Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Limonáda z černého rybízu

Limonáda z černého rybízu

Počet porcí: -
Obtížnost: ★☆☆☆☆
Čas přípravy: 30 minut

Ingredience:

 
  • 1 kg čerstvého černého rybízu
  • 250 ml studené vody
  • 200 g cukru
  • 2 citrony
  • máta

Postup:

1. Rybíz s vodou povaříme, dokud ovoce nezměkne. Vzniklou směs scedíme na čistou šťávu, přidáme cukr a znovu zahřejeme.

2. Když se cukr rozpustí a směs zhoustne, nalijeme ji do sklenice a necháme vychladnout. Poté přisypeme led, přidáme sirup a dolijeme perlivou nebo pramenitou vodou (podle chuti).

3. Limonádu dochutíme citronovou šťávou, ozdobíme snítkou máty a podáváme.


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Čerstvé ovoce

Čerstvé ovoce