Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Jablečný křen

Jablečný křen

Počet porcí: 6
Obtížnost: ★☆☆☆☆
Čas přípravy: 5 minut

Ingredience:

 
  • 4 kyselejší jablka
  • 4 polévkové lžíce čerstvě nastrouhaného křenu
  • 1–3 polévkové lžíce citronové šťávy
  • 4 polévkové lžíce smetany
  • 100 g cukru
  • sůl
  • zavařené bobulové ovoce na ozdobu

Postup:

1. Oloupeme jablka, po vyjmutí jádřinců je nastrouháme a promícháme s citronovou šťávou, aby nezhnědla.

2. Přidáme křen, smetanu a cukr, podle chuti dosolíme.

3. Ozdobíme ovocem a podáváme jako přílohu k pečenému masu nebo rybě.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Čerstvé ovoce

Čerstvé ovoce