Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Koktejl s krevetami a kiwanem

Koktejl s krevetami

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 30 minut

Ingredience:

 
  • 400 g vařených tygřích krevet
  • 500 g bílého jogurtu
  • 1 červená paprika
  • 1 stroužek česneku
  • 4 kiwana
  • ½ chilli papričky
  • 1 limetka
  • ledový salát
  • lžíce nasekaného kerblíku
  • olivový olej
  • máta
  • sůl, pepř

Postup:

1. Papriku, česnek a chilli papričku nasekáme najemno a orestujeme je na olivovém oleji.

2. Vše vložíme do mísy, přidáme krevety a polovinu bílého jogurtu a opatrně promícháme.

3. Dvě kiwana rozpůlíme, dužinu vydlabeme lžičkou a vmícháme ji do krevetové směsi. Ochutíme limetkovou šťávou, solí a pepřem.

4. Na závěr přidáme jemně nakrájený ledový salát a sekaný kerblík. Směs vložíme do vydlabané slupky kiwana a podáváme.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody