Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Kulinářský kurz - Grilování I.

Kulinářský kurz - Grilování I.
Naši šéfkuchaři vám na kurzu vysvětlí rozdíl v grilování na dřevěném uhlí, na plynovém nebo tálovém grilu a jak využít přímé či nepřímé teplo při konkrétní tepelné úpravě. Součástí kurzu je i příprava vhodných a rychlých příloh.


Připravíme si:

  • pomalu pečenou květovou špičku s grilovanou zeleninou
  • flank steak s lilkovým pyré
  • grilovaná vepřová žebírka s ananasovomangovým chutney a pečenými brambory
  • hanger steak s guacamole a trhanými saláty s citronovou emulzí
  • grilovanou perličku supreme s pečenými brambory a rebarborovým chutney
  • grilované české ovoce se smetanovomedovým dipem

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Termíny kurzů
Grilování