Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Kulinářský kurz - Grilování II.

Kulinářský kurz - Grilování II.
Zasvětíme vás do tajů přípravy grilovaného vepřového a hovězího masa. Naši šéfkuchaři vás naučí, jak si připravit foie gras ke grilování a jak využívat přímé či nepřímé teplo při úpravě pokrmů. Nepřijdete ani o tipy na chutné a rychlé přílohy.

(Před absolvováním tohoto kurzu doporučujeme absolvovat kurz Grilovaní I.)

Připravíme si:

  • grilovaný sýr Provolone s oreganem a granátovým jablkem
  • pomalu pečený vepřový bok s meruňkovo-jablečným chutney a bramborovými šiškami
  • grilovaný steak z ořechu s foie gras, fíky a kaší ze sladkých brambor
  • grilovaný steak s fava fazolemi, česnekovou pěnou, miničočkou a červeným pepřem
  • vanilkový crème brûlée s malinami a pistáciovou sušenkou

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Termíny kurzů
Grilování