Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Kulinářský kurz - Lovecká sezóna I.

Lovecká sezóna
Naši šéfkuchaři vás naučí, jak lze moderně pojmout přípravu podzimních pokrmů klasické české kuchyně doplněné zvěřinou. Součástí kurzu je příprava a prezentace tříchodového menu, které spárujeme s vínem a koktejly.

Připravíme si:

  • pečenou marinovanou dýni s řepou a se sýrem Chevres Doux
  • zaječí hřbet po myslivecku se slaninovým trhancem
  • grilovanou perličku supreme s trhanými saláty, šalotkovým dresinkem a marinovanou hruškou
  • pomalu pečený daňčí hřbet s podzimní zeleninou
  • smažené tvarohové nočky se zakysanou smetanou a marinovanými švestkami


Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Termíny kurzů
lovecka-sezona-460