Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Kulinářský kurz - Saláty a dresinky doplněné masem

Kulinářský kurz - Saláty a dresinky doplněné masem
Naši šéfkuchaři Vás interaktivní formou zasvětí do klasické i moderní přípravy salátů nejen pro letní sezónu. Vše doplní i praktickou ukázkou přípravy tradičních, ale i nepříliš známých dresinků. Naučí Vás různé triky při přípravě salátů a jejich prezentaci na talíři, které okamžitě ocení Vaši hosté, a zároveň Vám mohou pomoci i s ekonomikou provozu.

Připravíme si:

  • Dresinky
  • Salát Nicoise s čerstvým tuňákem
  • Salát Waldorf s grilovanou vepřovou krkovičkou
  • Marinovanou vařenou řepu s ricottou, rukolou a stařeným balsamikem
  • Salát Caesar s pancettou
  • Domácí panna cottu s hruškami a karamelovou omáčkou


Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Termíny kurzů
Kulinářský kurz - Saláty a dresinky doplněné masem