Kulinářský kurz - Sushi a jeho příprava

Sushi a jeho příprava

Naši šéfkuchaři vám předvedou správné techniky krájení rybího masa na sushi a jeho zpracování. Důraz je kladen na správný výběr rýže, její vaření a ochucení. V průběhu kurzu si sami připravíte a ochutnáte různé druhy sushi, včetně vegetariánského. Seznámíte se i s rozmanitými doplňky, které se používají při servírování sushi.

Připravíme si:

  • Krájení a porcování  lososa a tuňáka na přípravu sashimi
  • Příprava rýže a její ochucení
  • Sushi maki
  • Temaki
  • Nigiri
  • California rolls




Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.


Nejbližší termíny:

21. 2. od 10:00 do 17:00

1. 3. od 10:00 do 17:00

Registrace na kurz
Sushi a jeho příprava