Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Kulinářský kurz - Zeleninové pokrmy doplněné masem - jaro II.

Kulinářský kurz - Zeleninové pokrmy doplněné masem - jaro II.
Naši šéfkuchaři vás zábavnou formou zasvětí do moderně pojaté přípravy lehkých jarních pokrmů. Součástí kurzu je příprava masa doplněná jarní zeleninou. Po absolvování kurzu zvládnete rychlé triky pro přípravu i prezentaci výsledného pokrmu.


Připravíme si:

  • konfitované telecí líčko s fazolkami na kyselo
  • pečené jarní kuřátko se špenátovým koláčem
  • pečené jehněčí kolínko s krupotem a medvědím česnekem
  • pomalu pečenou telecí plec s teplým artyčokovým salátem
  • marinované pomerančové segmenty v zázvoru s čokoládovým fondantem

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Termíny kurzů
Zeleninové pokrmy s masem - jaro II