Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Kulinářský kurz - Grilování III.

Hovz flap2c kuskus a gril zeleninasaltek3086
Naši šéfkuchaři Vás interaktivní formou zasvětí do tajů grilování masa a jeho zakomponování do netradičních pokrmů. Naučí Vás různé triky při přípravě netradičních příloh, dresinků a ostatních doplňků, které okamžitě ocení Vaši hosté, a zároveň Vám mohou pomoci i s ekonomikou provozu.

Připravované pokrmy budou snoubeny s vhodnými druhy kvalitních vín.

Připravíme si:

  • Grilovaný steak z chuck roll se salátem z artyčoků, čekanky, batátů a krup
  • Grilovaný jehněčí hřbet s kostí s limetkovo mátovým dresinkem a arabskou rýží
  • Grilovaný flank steak s cizrnou, kuskusem, grilovanou zeleninou a datlovým dresinkem
  • Grilovaný steak z roštěné s pečeným bramborem, potočnicí, zelenou čočkou, cibulkou a fíky
  • Grilované sezonní ovoce

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Termíny kurzů
Jehněčí kotletky s indickou rýží