Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Kulinářský kurz - Lovecká sezóna III.

Kulinářský kurz - Lovecká sezóna III.
Naši šéfkuchaři Vás interaktivní formou zasvětí do moření zvěřiny a její tepelné úpravy. Připravené pokrmy budou kombinovat tradiční českou chuť s moderním pojetím přípravy. Naučíte se různé triky při přípravě a prezentaci na talířích, které okamžitě ocení Vaši hosté. Zároveň Vám můžeme pomoci i s ekonomikou provozu.

Připravíme si:

  • Pomalu pečeného daňka na jeřabinách s perníkovými knedlíky
  • Opečený srnčí hřbet se zapečenými brambory, houbami a listy mini řepy
  • Kančí kýtu dušenou na pivě s chlebovými Knedlíky
  • Pečenou zvěřinovou sekaninu s jáhlovou kaší a domácí nakládanou zeleninou
  • Smažené šišky se skořicovým cukrem, medem a zakysanou smetanou

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Termíny kurzů
Kulinářský kurz - Lovecká sezóna III.