Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Kulinářský kurz - Zeleninové pokrmy doplněné masem - jaro I.

Kulinářský kurz - Zeleninové pokrmy doplněné masem - jaro I.
Zasvětíme vás do tajů moderního pojetí přípravy jarních zeleninových pokrmů. Připravíte si holandskou omáčku a naučíme vás, jak správně tepelně upravovat zeleninu. Součástí kurzu je i příprava steaku a výsledná prezentace pokrmů.


Připravíme si:

  • mrkvový krém
  • pečený telecí medailon s pošírovaným chřestem, holandskou omáčkou a jarním brambůrkem
  • bramborové pyré s uzeným česnekem, pečeným bramboráčkem a konfitovanou zeleninou
  • jahodové mille-feuille

Kurz bude otevřen při minimální obsazenosti 5 osob.

Termíny kurzů
Zeleninové pokrmy s masem - jaro