Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Zažádat o kartu MAKRO

Tiskové zprávy


5. 4. 2014
Tomáš Hladík obhájil titul šampiona v otevírání ústřic. Padly dva české rekordy
Tomáš Hladík z Hospůdky u Gurmána na Jihlavsku se dnes stal vítězem 13. MAKRO Mistrovství ČR v otevírání ústřic. Obhájil tak titul z loňského roku. Nově je také držitelem českého rekordu v této kategorii. Na pražském Staroměstském náměstí dnes padl i rekord v kategorii Nejvíc ústřic otevřených v průběhu jedné hodiny. Hladík bude v září reprezentovat Českou republiku na světovém šampionátu v irském městě Galway. Více


4. 4. 2014
Hledá se Dobrý podnikatel! Šanci mají všichni se zájmem o své okolí
Truhlář, který vyrábí hračky pro dětský domov bez nároku na odměnu nebo provozovatel restaurace, co pravidelně rozdává jídlo bezdomovcům. Právě takové podnikatele chce ocenit soutěž MAKRO Dobrý podnikatel 2014, která dnes byla oficiálně zahájena. Určena je pro firmy do 30 zaměstnanců, jimž není lhostejné jejich okolí. Na webových stránkách www.dobrypodnikatel.cz se mohou přihlásit až do 30. června. Více


27. 3. 2014
Profesionálové se utkají v otevírání ústřic. Pokusí se o český rekord
V sobotu 5. dubna se v rámci programu úvodního dne Velikonočních trhů na pražském Staroměstském náměstí uskuteční již 13. ročník MAKRO Mistrovství ČR v otevírání ústřic. V pravé poledne se utkají profesionálové z celé republiky v otevírání 30 kusů ústřic typu Belon. Kromě rychlosti odborná porota zhodnotí také čistotu pracoviště a výslednou úpravu... Více


25. 3. 2014
Guillaume Chêne novým generálním ředitelem MAKRO Cash & Carry ČR
MAKRO Cash & Carry ČR a METRO Cash & Carry SR má od 1. dubna 2014 nového generálního ředitele. Stal se jím současný operační ředitel Guillaume Chêne. Guillaume Chêne začal pracovat pro METRO Cash & Carry v září 2005 na pozici operačního ředitele v tréninku, kdy řídil specifické provozní projekty v MAKRO Cash & Carry ČR. Více


19. 3. 2014
Mladí kuchaři z Ostravska se utkají v krájení cibule i vykostění kuřete
Krájení pórku, brambor nebo cibule, ale i vykostění kuřete či filetování pstruha. V těchto pěti disciplínách se již tento pátek utkají studenti hotelových a gastronomických škol z Ostravy-Vítkovic, Ostravy-Hrabůvky, Frýdku Místku a Šilheřovic. Regionálním kolem v Ostravě tak začne 2. ročník soutěže MAKRO Kuchařský pětiboj, jejímž cílem je zvyšovat odborné dovednosti budoucích kuchařů... Více


4. 3. 2014
MAKRO posiluje sortiment asijských potravin
Hodnota trhu asijských restaurací v České republice dosáhla v loňském roce 4 miliard korun. MAKRO si v dodávkách zboží pro tento segment drží 4% podíl. Letos jej chce zdvojnásobit. Ve spolupráci s provozovateli asijských restaurací rozšířilo sortiment o potraviny, jež jsou nezbytnou součástí asijských kuchyní. Sortiment určený pro přípravu asijských pokrmů nyní čítá na 240 položek. Více


27. 2. 2014
MAKRO mění značku a obchodní formát. Posiluje podporu malého a středního podnikání
Společnost MAKRO Cash & Carry prochází proměnou, od roku 2008 vybudovala nový vícekanálový obchodní formát. Zásadní je zejména posun od tradičního byznys modelu typu cash and carry směrem k novým formám distribuce. Společnost posílí individuální přístup k zákazníkům a ještě více se zaměří na podporu podnikatelů... Více



Kontakt:


Romana Nýdrle
Head of Corporate Communications
MAKRO Cash & Carry CR s.r.o.
Tel.: +420 251 111 521
Fax: +420 251 111 150
romana.nydrle@makro.cz