Kvalitní a levné palivo u MAKRO i bez registrace

Praha 27. června 2013Společnost MAKRO Cash & Carry nabízí neomezené tankování i bez zákaznické karty. Načerpat prémiové palivo u velkoobchodního řetězce lze bez omezení pro všechny a za stejnou a pravidelně kontrolovanou cenu.

Poskytovatel se orientuje na dva druhy pohonných hmot, a to natural 95 a diesel. Portfolio nově doplňuje UltraDiesel, který nahrazuje natural 98. Informace o aktuální cenové nabídce mohou zákazníci sledovat denně prostřednictvím webových stránek. Makro na adrese http://www.makro.cz/public/Domu/prodejny/Liberec. Prodávané palivo patří k nejlevnějším na trhu a zároveň splňuje přísná kritéria. Čerpací stanice velkoobchodů MAKRO Cash & Carry jsou držitely certifikátu Pečeť kvality, který je zárukou kvality pohonných hmot v souladu s evropskými normami. Tuto skutečnost pravidelně kontroluje nezávislá a mezinárodně uznávaná společnosti SGS.

I když se cena za odběr pohonných hmot sjednotila pro všechny, zlatí a stříbrní držitelé MAKRO karty mohou i nadále čerpat výhody svého členství a tankovat se slevou. Pokud během čtvrtletí odeberou více jak 200 litrů pohonných hmot, získají slevu ve výši 0,50 Kč z každého litru v daném období. Hodnota slevy se zákazníkům vyplácí jednorázově formou nákupních poukázek do velkoobchodů MAKRO.

METRO / MAKRO Cash & Carry
provozuje více než 750 samoobslužných velkoobchodů ve 28 zemích. Společnost celosvětově zaměstnává přibližně 110 000 lidí a za fiskální rok 2012/2013 dosáhla prodejů v celkové výši 32 miliard EUR. METRO Cash & Carry tvoří prodejní divizi skupiny METRO GROUP, která je jednou z největších mezinárodních retailových společností. Za fiskální rok 2012/2013 dosáhl její obrat 66 miliard EUR. Společnost působí v 32 zemích, má 265 000 zaměstnanců a provozuje zhruba 2 200 obchodů. Výkon skupiny METRO GROUP je založen na síle obchodních značek, které působí nezávisle ve vlastních tržních segmentech: METRO/MAKRO Cash & Carry jako světový lídr v oblasti samoobslužných velkoobchodů, Real mezi hypermarkety, Media Markt a Saturn jako evropský lídr v oblasti prodeje spotřební elektroniky, a Galeria Kaufhof v segmentu obchodních domů.

Simona Krautová, PR Director
PLEON Impact