V prodejnách MAKRO se připojíte k internetu zdarma

10. prosince 2014 - Zákazníci MAKRO Cash & Carry ČR se mohou od 5. prosince 2014 připojit zdarma k WiFi ve všech prodejnách v České republice. Po příchodu do obchodu stačí zadat číslo zákaznické karty a e-mailovou adresu. Mobilní zařízení se k síti samo připojí. Při každé návštěvě si mohou zákazníci pohotově aktualizovat aplikaci s nákupním seznamem nebo najít složení receptu.

“Našim zákazníkům chceme při každé návštěvě dopřát co největší komfort. Proto jsme se rozhodli nabídnout jim možnost připojení k internetu zdarma,” říká Ivan Tučník, manažer komunikace MAKRO.

Pro připojení k WiFi síti MAKROfree stačí v nastavení mobilního zařízení vyhledat tuto síť, zadat číslo MAKRO karty a e-mailovou adresu. Veškerá další připojení proběhnou automaticky v kterékoli prodejně MAKRO.

METRO/MAKRO Cash & Carry provozuje více než 750 samoobslužných velkoobchodů ve 28 zemích. Společnost celosvětově zaměstnává přibližně 110 000 lidí a za fiskální rok 2012/2013 dosáhla prodejů v celkové výši 32 miliard EUR. METRO Cash & Carry tvoří prodejní divizi skupiny METRO GROUP, která je jednou z největších mezinárodních retailových společností. Za fiskální rok 2012/2013 dosáhl její obrat 66 miliard EUR. Společnost působí v 32 zemích, má 265 000 zaměstnanců a provozuje zhruba 2 200 obchodů. Výkon skupiny METRO GROUP je založen na síle obchodních značek, které působí nezávisle ve vlastních tržních segmentech: METRO/MAKRO Cash & Carry jako světový lídr v oblasti samoobslužných velkoobchodů, Real mezi hypermarkety, Media Markt a Saturn jako evropský lídr v oblasti prodeje spotřební elektroniky, a Galeria Kaufhof v segmentu obchodních domů.

Tereza Knířová
e-mail: tereza.knirova@inspiro-solutions.cz