Hygienická řešení pro profesionální kuchyně
Jak víte, kolem potravin a povrchů, které přichází s potravinami do kontaktu, není žádná opatrnost přehnaná. Nejdůležitější to je v restauracích a u dodavatelů občerstvení. Věděli jste, že 70%* otrav jídlem pochází z komerčních kuchyní? Zde najdete ověřené výrobky, abyste si mohli být jisti, že vytvoříte dlouhotrvající dojem dokonce i v zákulisí.
*American Scientific, „Bacterial cross-contamination found to be a hidden problem in commercial kitchens“, June 2010, South Carolina, USA
Vyzkoušejte univerzální čisticí prostředek Mr. Proper na všechny povrchy včetně nerezové oceli.
Vyzkoušejte kuchyňský dezinfekční odmašťovací prostředek Mr. Proper 3v1 pro hygienické výsledky na pracovních plochách, dřezech, sporácích a keramických dlaždicích.
Vyzkoušejte kuchyňský odmašťovací prostředek Mr. Proper – 5krát větší odmašťovací síla*. (*v porovnání s běžným prostředkem na ruční mytí nádobí Jar)
Vyzkoušejte kapsle s tekutou složkou Jar pro redukci stop vodních kapek.
Vyzkoušejte Jar Lemon, který snadno rozpouští mastnotu.
Vyzkoušejte Jar Original pro nadzvednutí mastnoty a zbytků z pánví a hrnců.
Vyzkoušejte Jar Extra Clean pro zkrácení času namáčení a snadné odstranění mastnoty.
Zaregistrujte se k odběru novinek!
Zadat email
nebo
získat MAKRO kartu