Společný boj proti COVID-19

banner-hp-covid-19v2

Současná situace znamená obrovské změny a nejistotu ve společnosti a ekonomice. Proto my v MAKRO pro vás chceme být stále důvěryhodným partnerem a podporovat vás i vaše podnikání, ale také dbát o vaši bezpečnost.


V souladu s nařízeními vlády České republiky, Vás žádáme o dodržování
hygienických pravidel a to: 

 

  • Při vstupu do prodejny je povinnost zakrýt si ústa a nos rouškou, šátkem či šálou.
  • Do prodejny vstupujte nejvýše ve skupinách po dvou osobách a tak, že mezi skupinami je rozestup alespoň 2 metry.
  • Při příchodu na prodejnu si ošetřete ruce dezinfekčním roztokem a dezinfekcí očistěte madla nákupních vozíků. 
  • Dezinfekční roztoky pro ošetření rukou a madel vozíků jsou k dispozici na obou zákaznických vstupech. 
  • Při nákupech a na pokladnách prosím dodržujte nejlépe dvoumetrové odstupy a respektujte pokyny našich zaměstnanců.
  • Při nákupu nebaleného pečiva a kusového ovoce vždy používejte rukavice a udržujte dostatečné rozestupy. 

Předem děkujeme, že respektujete tato nařízení, která jsou v zájmu bezpečnosti nás všech.

Varování

Tyto informace naleznete na prodejnách pod tímto označením. 


Zajištění bezpečné potraviny je pro nás samozřejmostí. Dodržujeme hygienické podmínky při manipulaci s potravinami. Dodržujeme nejvyšší kvalitativní standardy dle metodiky HACCP a normy IFS.
ifs-varovanio

Užitečné brožury ohledně opatření:

  • Čisté ruce na prvním místě zde.
  • Clean hands first and foremost here.
  • Účinná sanitace Gastro provozu zde.

DOPORUČENÁ
OPATŘENÍ

sito web
Doporučená opatření a nařízení pro gastro provozy v návaznosti na nařízení vlády (restaurace, zahrádky, kavárny, bufety).

MUSÍME SI POMÁHAT

sito web
Stále vaříte, vydáváte jídlo s sebou nebo jste připraveni s tím okamžitě začít? Registrujte se ZDARMA na Restu a dejte o sobě vědět.

VLÁDNÍ NAŘÍZENÍ

sito web
Situace se stále mění a je třeba držet krok. Připravili jsme seznam na některé státní a obchodní instituce.

Přemek Forejt, ambassador MAKRO, vás naučí, jak správně blanšírovat zeleninu. „Vhodný způsob pro úpravu nebalené čerstvé zeleniny a ovoce v těchto dnech může být i blanšírování. Blanšírování je skvělý postup nejen pro přímou spotřebu, ale také pro krátkodobé uchování zeleniny v chladničce nebo pro zmražení, pokud máte přebytky.“