Postup:
1. Na pánvi s rozehřátým ghí restujeme najemno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek.
2. Poté přidáme na menší kousky nakrájený chřest (cca 5 stonků chřestu si dáme stranou na později), curry pastu, promícháme a společně restujeme cca 5 minut.
3. Poté směs přendáme do hrnce, přidáme vývar, šťávu z limetky, kokosové mléko a necháme povařit, dokud chřest nezměkne.
4. Mezitím si pomocí vidličky natrháme uvařené kuřecí maso na vlákna.
5. Jakmile chřest změkne, vlijeme celou směs do mixéru a rozmixujeme do hladkého krému.
6. Ten poté vlijeme zpět do hrnce, osolíme a na mírném plamenu necháme probublávat.
7. Na pánvi s rozehřátým ghí restujeme trhané kuře společně se zbývajícími stonky nakrájeného chřestu do zlatova.
8. Hotovou polévku podáváme společně s trhaným kuřetem a chřestem. Můžeme dozdobit ředkvičkovými výhonky, kokosovým mlékem a pár kapkami olivového oleje.