Postup:
1. Z obyčejného papíru formátu A4 připravíme kornout.
2. Ve vodní lázni rozpustíme kvalitní čokoládu, nalijeme ji do kornoutu a otáčíme tak, až je celý povrch pokrytý.
3. Přebytečnou čokoládu vylijeme a kornout dáme do mrazáku ztuhnout.
4. 200 g čokolády rozpustíme ve vodní lázni a přidáme do vroucího mléka s nadrobno nakrájenou chilli papričkou.
5. Směs důkladně promícháme, necháme chvilku zchladnout a přimícháme žloutky.
6. Bílky ušleháme do polotuha, přisypeme cukr a ještě došleháme do tuhé konzistence.
7. Sníh zlehka vmícháme do připravené směsi.
8. Kornouty směsí naplníme, uhladíme a vložíme do mrazáku špičkami dolů.
9. Při podávání doplníme čerstvým ovocem.