Postup:
1. Spodní vrstva - Kešu společně s kokosem, vanilkou, skořicí a kokosovým mlékem vložíme do mixéru a mixujeme, dokud se nevytvoří hladká hmota.
2. Rozdělíme ji na 4 části, rovnoměrně rozprostřeme a prsty nebo lžící přitlačíme na dno formiček.
3. Formičky překryjeme a vložíme alespoň na 1,5 hodiny do chladničky.
4. Kešu krémy - Kešu přecedíme, propláchneme a s dalšími ingrediencemi vložíme do mixéru.
5. Směs mixujeme, dokud se nevytvoří jemná hmota.
6. Vzniklou hmotu rozdělíme na 4 části a rozdělíme do misek.
7. Poté vložíme jednu část kešu do mixéru, přidáme borůvky a rozmixujeme.
8. Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do formiček se zatuhlou spodní vrstvou a necháme v mrazáku zatuhnout.
9. Postup opakujeme i s dalšími příchutěmi tak, aby předchozí vrstva byla vždy dostatečně ztuhlá.
10. Jednotlivé vrstvy kombinujeme dle chuti. Hotové dortíky vložíme alespoň na 3 hodiny do mrazáku.
11. Poté je ozdobíme lesními plody, nasekanými pistáciemi nebo jedlými květy a podáváme.