Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1) Příprava ovoce (cca 20 minut): Ovoce nakrájíme na kousky a zasypeme cukrem. Za chvíli ovoce pustí šťávu, kterou zcedíme a zavaříme v kastrůlku spolu s vínem. Nakonec omáčku zahustíme škrobem, přecedíme zpátky na lesní ovoce a necháme vychladnout.
2) Příprava sněhových obláčků (cca 15 minut): Z bílků a cukru vyšleháme pevný sníh. Kulaté tvořítko nebo hrneček vytřeme olejem, vysypeme moučkovým cukrem a přeložíme na gastronádobu. Následně ho pomocí cukrářského sáčku naplníme ušlehaným sněhem, povrch upravíme špachtlí a vložíme do gastronádoby s vodní lázní. Tu vložíme do konvektomatu předehřátého na 100 °C na program pára a po cca 2 minutách ji vyjmeme. Poté bílky vyklopíme a povrch opálíme opalovačkou na crème brûlée.
3) Podávání: Do středu teplého talíře umístíme obláček, obložíme dokola teplým ovocem a ozdobíme mátou.
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment