Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Tapiokový pudink

Tapioka

Počet porcí: 4
Obtížnost: ★★☆☆☆
Čas přípravy: 20 min

Ingredience:

 
  • 500 ml polotučného mléka
  • 100 g drobnějších tapiokových kuliček
  • med
  • špetka soli
  • vanilková tobolka
  • sezonní ovoce

Postup:

1. Namočené kuličky nasypeme do studeného mléka, přidáme vanilkovou dřeň, špetku soli a přivedeme k varu.

2. Pozvolna vaříme, dokud směs nezhoustne a kuličky nejsou průhledné.

3. Směs podle chuti osladíme medem a nalijeme do připravených nádob.

4. Hotový pudink lze podávat dle fantazie s různým ovocem – jahodami, borůvkami, banány, malinami apod.

5. Na ozdobu lze použít sekané ořechy, kvalitní čokoládu nebo strouhaný kokos.


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Čerstvé ovoce