Postup:
1. Ze všech přísad zpracujeme těsto, vytvarujeme bochánek, zabalíme do mikrotenové fólie a necháme 30 minut odpočinout v chladu.
2. Na pánvi rozpustíme máslo, orestujeme na něm nakrájený pórek a prolisovaný česnek a krátce podusíme. Přidáme nasekanou petržel, odstavíme z ohně a necháme směs vychladnout.
3. Tvarohový sýr smícháme se smetanou, vejci, šunkou nakrájenou na kostičky, strouhaným sýrem a podušenou pórkovou směsí. Vše osolíme, opepříme a přidáme špetku muškátového oříšku.
4. Těsto vyválíme, vložíme do vymaštěné koláčové formy, na několika místech propícháme vidličkou a vložíme na 15 minut do trouby předehřáté na 200 °C.
5. Na předpečené těsto nalijeme náplň a dopékáme přibližně 30 minut při 170 °C.