Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Chřestové ragú

Chřestové ragú

Počet porcí: 2
Obtížnost:☆☆☆
Čas přípravy: 30 minut

Ingredience:

 
  • 200 g bílého chřestu
  • 200 ml bílého vína
  • 400 ml body
  • 25 g cukru
  • 15 g soli
  • 1 snítka tymiánu
  • 1 platek citronu
  • 10 g másla 
  • špetka chilli
  • limetková šťáva
  • 1 granátové jablko


Postup:

1. Chřest oloupeme, odkrojíme zdřevnatělé konce a mírným varem povaříme v lázni složené z vody, cukru, soli, tymiánu a plátku citronu do stavu al dente.

2.Poté chřest pokrájíme na menší kousky a opečeme na másle do lehce zlatavé barvy.

3. Osolíme, opepříme a přidáme trochu chilli a limetkové šťávy.

4. Nakonec vmícháme zrníčka z granátového jablka a podáváme.


tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Čerstvá zelenina

Čerstvá zelenina