Staňte se naším zákazníkem. Je to snadné.

Získat MAKRO kartu

Sedlčanský hermburgr

Sedlčanský hermburgr

Počet porcí: 1
Obtížnost:☆☆☆
Čas přípravy: 1 hod. 50 min

Ingredience:

 
  • 1 bulka
  • 1 rajče
  • 1 červená cibule 
  • pevnější alobal

Postup:

Příprava pyré (cca 90 minut):

1. Nejprve Sedlčanský Hermelín vyjměte z obalu. Hermelíny potřete trochou oleje a zabalte do alobalu.

2. Vložte je na rozpálený gril. Jemné sýrové jádro se pod křehkou, ale pevnou kůrkou začne rozplývat do krémové konzistence

3. Cibuli nakrájejte na kolečka a opečte na grilu.

4. Housku rozkrojte napůl a také ji dejte na gril rozpéct.

5. Když je vše ugrilované, je čas sestavit Hermburger.

6. Na spodní část bulky dejte ogrilovaný Hermelín, na něj kolečko rajčete, opečenou cibulku a vše přiklopte horní částí bulky

 


Tip kuchaře:

1. Ogrilovanou housku potřete hořčicí, kečupem nebo barbecue omáčkou


Tipy ze sortimentu


Archiv receptů

Epikure

Archiv vydání časopisu Epikure

Sýry v MAKRO