Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Kuřátka očistěte a osušte papírovým ubrouskem.
2. Uvnitř i zvenčí výrazně osolte a nechte odležet v chladničce (nejlépe nezakrytá na mřížce) alespoň 2 hodiny.
3. Po odležení kuřata znovu osušte ubrouskem a potřete silnější vrstvou změklého másla. Do dutiny každého kuřete ještě vložte malý svazek tymiánu.
4. Připravená kuřata dejte na plech a pečte v troubě rozehřáté na 230 °C podle velikosti asi 30 až 45 minut dozlatova.
5. Fazolové lusky očistěte a zbavte stopky.
6. Hráškové lusky i hrášek očistěte. Dejte do kastrolu. Přidejte dvě lžíce másla, podlijte trochou vody a dobře osolte.
7. Na středním plameni krátce poduste do změknutí.
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment