Postup:
1. Maso naklepeme, ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem a poklademe na ně slaninu.
2. Očištěný chřest krátce povaříme ve slané vodě a větší část zabalíme do připravených plátků masa.
3. Závitky zprudka opečeme na pánvi a poté je přibližně 12 minut pečeme v troubě předehřáté na 150 °C.
4. Šalotku a zbylý chřest nakrájíme na menší kousky, opečeme na másle, zalijeme smetanou a necháme na mírném plameni krátce povařit. Dochutíme solí a pepřem a podáváme společně s masem.
5. Do výpeku zbylého po pečení rolády přidáme telecí demi-glace, osolíme, krátce povaříme a nádobu odstavíme z příkonu tepla.
6. Do šťávy metličkou postupně vmícháme kostičky studeného másla. Tím ji zjemníme a zároveň zahustíme. Posypeme nakrájenou pažitkou a ozdobíme rozmarýnem.