Postup:
1. Příprava naložení masa (cca 30 minut): NAKRÁJENÉ MASO smícháme s olejem, drceným česnekem, chilli papričkou, sójovou omáčkou a škrobem.
2. Maso naložíme do druhého dne.
3. Příprava soté (cca 10 minut): Ve voku na oleji orestujeme nahrubo překrájený ČESNEK S CHILLI (pozor, nespálit), poté přidáme marinované maso a opět orestujeme. Nakonec vložíme nakrájenou zeleninu s ořechy a houbami a taktéž orestujeme.
4. Následně zalijeme omáčkami, ochutíme třtinovým cukrem, solí, krátce povaříme a ihned servírujeme.
5. Příprava rýže (cca 15 minut): JASMÍNOVOU RÝŽI vložíme dle porcí do rýžovaru, v poměru 1 : 1,25 odměříme vodu, nalijeme na rýži, uzavřeme rýžovar a zapneme.
6. Jakmile je rýže hotová, rýžovar se vypne. Rýži promícháme plastovou lžící a ponecháme asi 5 minut odležet. Poté servírujeme.
7. Servírování: Na teplý talíř přeložíme rýži, na její střed servírujeme ochucené soté, pokrm doplníme lístky čerstvého KORIANDRU a na plátky nakrájenou lahůdkovou cibulkou.