Tento web používá soubory cookies. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies. Více informací
Tato stránka je optimalizována pro novější prohlížeče a zapnutý JavaScript
Musíte mít povolený javascript k plnému využití stránek
Chlumecká 2424 193 00 Praha 9
281 083 083
Ingredience:
Postup:
1. Očištěné telecí maso lehce okořeníme a obalíme šalvějí a parmskou šunkou.
2. Maso rychle osmahneme a dopečeme v troubě při teplotě 120 °C (trvá přibližně 30 minut, než teplota v jádru dosáhne teploty 62 °C).
3. Konce chřestu nakrájíme na tenké plátky, špičky chřestu oblanšírujeme.
4. Plátky chřestu osmažíme spolu s cibulí a doplníme je nakrájenými rajčaty a máslem.
5. Přidáme sůl, trochu cukru a pepře na dochucení a podáváme s masem a chřestovými špičkami, vše pokapané trochou holandské omáčky.
Chřest bílý čerstv. 1x500g svazek
Více o produktu
Veroni Šunka parmská plátky chlaz. 1x250g
Najít nejbližší prodejnu nebo Procházet sortiment